Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد ساداتی‌نژادامروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان اظهار کرد: یکی از دستورات جلسه اول در کمیسیون که با حضور رئیس دیوان محاسبات و‌ دادستان دیوان برگزار شد در مورد اجرای قانون هوای پاک بود که دستگاه‌های متولی چقدر وظایفشان را انجام داده‌اند.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: در قانون هوای پاک که مصوب مجلس است ۱۱۲ تکلیف برای ۲۳ دستگاه وجود دارد گزارشی که دیوان ارائه داد نشان می‌دهد جمعاً ۱۰ تکلیف را انجام و ۱۰۲ تکلیف مانده است که جای نگرانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استاندارد سوخت گازوئیل این است که گوگردش ۵۰ ppm باشد عموماً نیروگاه‌ها بخصوص در زمستان چون گاز کم است به سمت مصرف گازوئیل می‌روند و چون گازوییل میزان گوگردش استاندارد نیست so2 که تولید می‌کند باعث‌الودگی هوا می‌شود.

وی گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی کاشان میزان گوگردی که در سوخت مصرفی است هفت هزار و 15 ppm بود یعنی ۵۰ppm استاندارد است و ۱۴۰ برابر استاندارد گوگرد دارد که نشان می‌دهد بخشی از آلودگی‌های که اخیراً در کاشان داریم مربوط به نیروگاه است و قابل‌رسیدگی است و‌ ضروری و لازم است رئیس محیط‌زیست کاشان سریعاً به این موضوع مهم رسیدگی کند.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: کاشان مجلس شورای اسلامی کشاورزی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان، گفت: طی برگزاری کمیسیون ۴۵ پرونده مورد تعیین تکلیف قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از روسای سازمان جهاد کشاورزی، ‌امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • اهواز رکورددار آلودگی هوا / شاخص کیفی ۲۱ شهر سالم و پاک است
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود