Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر کاشان از مسئولان دستگاه‌ها خواست تا از مجوز به تأسیس کارخانجات آلاینده در منطقه پرهیز کرده و بیش از این هوای کاشان را آلوده نکنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی هاشمی طاهری در جلسه علنی شورا با اشاره به فعالیت کارخانه سرب در بالا دست میدان حضرت معصومه (س) و ورودی شهر، اظهار کرد: شورا با هر گونه مجوزی به ساخت صنایع آلاینده مخالف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر تأثیرات منفی آلاینده‌های صنعتی بر سلامت مردم افزود: از مسئولان می‌خواهیم تا بیش از این هوای کاشان را آلوده نکرده و سلامتی مردم را خدشه را نکنند.

رئیس شورای اسلامی شهر کاشان با ابراز نارضایتی از وجود صنایع آلاینده، گفت: از فعالیت کارخانه سرب در منطقه رضایت نداریم و از مسئولان بالادستی می‌خواهیم تا بگذارند مسئولان منطقه برای شهرستان تصمیم بگیرند.

وی با بیان اینکه قوانین کلی به دست کسانی نوشته می‌شود که هیچ‌گونه اطلاعی از منطقه ندارند، افزود: برخی تصمیمات و مجوزها داده شده به ضرر مردم منطقه می‌شود لذا از مسئولان بالادستی می‌خواهیم تا به مسئولان مناطق خردتر این تفویض اختیار داده شود که در مورد شهر خود تصمیم بگیرند.

هاشمی طاهری تاکید کرد: وجود کارخانجات آلاینده بیش از ظرفیت منطقه است و نباید وارد چرخه شوند، در حالی که در سال جاری برای چندمین بار شاهد آلودگی هوای منطقه و تعطیلی مدارس هستیم بیش از این هوای کاشان را آلوده نکنید.

کد خبر 547928

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آلودگی هوا صنایع آلاینده شهر مدیریت شهری کاشان شورای شهر کاشان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در بانجول دیدار کردند: تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور